“Geadopteerd zijn is een trots, geen blokkade.”

Aanleiding :

 

Als Colombiaan, geadopteerd in Nederland, ontstond jaren geleden bij mij de behoefte te onderzoeken wie ik werkelijk was en waar ik vandaag kwam. Zoekend naar mijn roots vond ik eerst een moeder, waarbij na een DNA bleek dat ik als baby was verwisseld. Uiteindelijk vond ik, met behulp van KRO Spoorloos tv, mijn echte oorsprong moeder vond.

Het vinden van mijn oorsprong heeft me goed gedaan, een completer mens gemaakt en in de loop der tijd ontdekte ik dat het vraagstuk van de oorsprong bij veel geadopteerden leeft.

Het verhaal over mijn verwisseling is ook in Colombia opgepikt en inmiddels wordt in Bogotá een toneelstuk over mijn leven gemaakt. Het stuk gaat op 29 mei a.s. in première.

Crowdfunding :

 

Ieder mens heeft het recht om te weten wie hij is, om zijn afkomst te weten en zijn geboorteouder(s) te leren kennen. Vind jij dat ook ? Daarom vraag ik alle mensen die zich betrokken voelen bij adoptie of zich herkennen in mijn verhaal, te investeren in mijn campagne om de première – van ‘s werelds eerste adoptie theatervoorstelling ‘La Historia de Rodrigo’ – op 29 Mei 2017 in Bogotá te Colombia mogelijk te maken.

Gunt u mij deze kans om anderen te helpen ?!

Iedereen heeft het recht om te weten wie hij is!

Copyright 2017 – Rodrigo van Rutte – Website by Webgerei